Politie zoekt getuigen van vrijheidsberoving

vrijdag 24 februari 2017

Zoetermeer - De politie is op zoek naar mensen die woensdagochtend 22 februari omstreeks 06:15 uur mogelijk getuige zijn geweest van een vrijheidsberoving op de Oranjelaan te Zoetermeer. Een 19-jarige Zoetermeerse fietste daar met haar 1-jarige dochter toen ze werd lastiggevallen door de inzittenden van een bestelauto. De politie zoekt getuigen.

De 19-jarige vrouw fietste op de Oranjelaan toen zij tot stoppen gedwongen werd. Vervolgens werden zij, haar dochter en haar fiets in een licht gekleurde bestelauto meegenomen. Omstreeks 06:25 uur werden de vrouw en haar kind met fiets aan de Van Leeuwenhoeklaan nabij de Jacob Leendert van Rijweg uit de bus gezet. De recherche onderzoekt de zaak.

De recherche van de Eenheid Den Haag zoekt getuigen van deze vrijheidsberoving. Heeft u iets gezien of gehoord of heeft u meer informatie die kan helpen de daders van deze vrijheidsberoving te vinden, neem dan contact op met de recherche via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Voorschoten | 112 alarmeringen Voorschoten | Goedkoop Tanken in Voorschoten | Supermarkten in Voorschoten | Weerbericht Voorschoten