Getuigenoproep: Man slachtoffer van straatroof

dinsdag 4 juli 2017

Rijnsburg - Een 70-jarige Rijnsburger liep maandag 3 juli om 12:45 uur op de Oude Vlietweg toen twee mannen hem van geld beroofden. De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer zag tijdens het boodschappen doen de twee verdachten al in een supermarkt lopen. De 70-jarige liep vanuit de supermarkt met zijn rollator via de ABN Amro bank en de flat aan de Graaf Florislaan en kwam uiteindelijk aan op het pleintje aan de Oude Vlietweg. Daar beroofden de twee hem van zijn geld en renden weg. Omdat het slachtoffer na het incident onwel werd, vervoerde de ambulance hem ter controle naar het ziekenhuis. Een getuige meldde korte tijd later dat hij de verdachten weg zag rijden in een groene auto in de richting van de rotonde aan de Rijnsburgerweg. Het slachtoffer deed aangifte en de politie zoekt getuigen.

Een verdachte was circa 40 jaar oud, 1.60 meter lang, had een bol gezicht en was kalend. Verder droeg hij een rood kledingstuk.

De tweede verdachte was 32 à 35 jaar oud, 1.80 meter lang, had een normaal postuur en donkerblond haar. Verder droeg hij een zwarte, leren jas. 

De districtsrecherche Leiden-Bollenstreek zoekt getuigen van deze laffe beroving. Hebt u iets gezien of gehoord? Of liep u tussen 12.15 en 12.45 uur in de supermarkt aan de Oegstgeesterweg? Dan hebt u mogelijk de twee verdachten gezien. Neem dan contact op met de districtsrecherche Leiden-Bollenstreek via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Voorschoten | 112 alarmeringen Voorschoten | Goedkoop Tanken in Voorschoten | Supermarkten in Voorschoten | Weerbericht Voorschoten