Aanhoudingen bij vechtpartijen

zaterdag 3 juni 2017

Zoetermeer - Agenten hielden in de vroege ochtend van zaterdag 3 juni bij twee vechtpartijen op de Oostwaarts in totaal vijf personen aan. Een agent raakte bij een van de aanhoudingen lichtgewond.

Op camerabeelden zag de politie om 5.15 uur dat er een vechtpartij bezig was voor een nachtclub op de Oostwaarts. Beveiliging van de nachtclub greep in en meerdere eenheden gingen direct naar de locatie. Agenten hielden twee mannen, 28 en 29 jaar uit Zoetermeer, aan waarna de rust terug keerde. Dit duurde alleen niet lang. Een half uur later ontstond weer een vechtpartij. Beveiliging en politie greep wederom in. Agenten hielden drie personen, 25, 27 en 28 jaar uit Zoetermeer aan. De verdachten verzetten zich behoorlijk bij de aanhoudingen. Een agent haalde bij een van de aanhoudingen zijn arm open. Na behandeling aan een open wond kon hij weer aan het werk. Aanleiding voor de vechtpartijen waren vermoedelijk woordenwisselingen. Vier van de vijf de personen zitten nog vast voor verhoor, hun betrokkenheid bij de vechtpartij wordt onderzocht. De 25-jarige Zoetermeerder is al gehoord en inmiddels heengezonden. 

 

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Voorschoten | 112 alarmeringen Voorschoten | Goedkoop Tanken in Voorschoten | Supermarkten in Voorschoten | Weerbericht Voorschoten