Drie verdachten aangehouden in onderzoek naar verdovende middelen

dinsdag 22 augustus 2017

Leiden - Agenten hielden dinsdag 22 augustus omstreeks 06.00 uur drie verdachten aan in een onderzoek naar verdovende middelen. Twee mannen van 37 en 40 jaar uit Leiden werden aangehouden in een woning aan de Sparrenrode. Een 37-jarige vrouw werd rond datzelfde tijdstip in een woning aan de Pasteurstraat aangehouden.

Drie maanden geleden startte de politie onder leiding van een officier van justitie een onderzoek naar de handel in verdovende middelen. De aanleiding van het onderzoek was de aanhouding van een verdachte in Marokko in 2016. Daar werd een verdachte aangehouden met 100.000 xtc-pillen bij zich. Informatie uit dat onderzoek leidde uiteindelijk naar de drie verdachten in Leiden.

Agenten hielden in de woning aan de Sparrenrode twee mannen van 37 en 40 jaar aan. In de Pasteurstraat werd een 37-jarige vrouw zonder vaste woonplaats aangehouden. Zij zijn na hun aanhouding overgebracht naar het politiebureau waar ze worden verhoord. Het drietal zit momenteel in beperkingen.

In één van de woningen werden verdovende middelen aangetroffen waaronder cocaïne en XTC. Tevens werden luxe goederen, contant geld, een personenauto en communicatiemiddelen zoals computers en telefoons in beslag genomen. Ook werd een bedrijfspand aan de Karel Doormanweg vanmorgen door agenten en speurhonden doorzocht.

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Voorschoten | 112 alarmeringen Voorschoten | Goedkoop Tanken in Voorschoten | Supermarkten in Voorschoten | Weerbericht Voorschoten